Facebookgrupper om maritime emner

Vi er jo efterhånden alle på det sociale medie Facebook, eller det er i hvert tilfælde cirka 72% af den danske befolkning der er – og derfor kan det nok antages at det er den samme procentvise andel af de danske sejlere, der bruger Facebook. Så vi har samlet en liste over Facebookgrupper om maritime emner vi kender til. De beskæftiger sig enten alle direkte med eller har relation til maritime emner.

Nedenfor er to lister med direkte links til Facebookgrupperne – en for danske og en for internationale (erkender at sidstnævnte kunne være længere, men den er der dog :)) – grupperne: »Sejlende elektronik og computer nørder« og »Sejlere i Aarhusbugten og omegn« skal selvfølgelig have lidt ekstra opmærksomhed (nogle vil kalde det slet skjult reklame :) ), det er jo grupper vi selv er administratorer af.

Hvis du har kendskab til eller selv er administrator af nogle Facebookgrupper, der kunne være relevante for os eller andre, hører vi gerne om det via mail på info@uniboat.dk – det gælder også forslag til hvem man skal følge, på Twitter, Instagram, Google eller andre sociale medier, i maritim sammenhæng.

Kategorier
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
Kategorier
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z

Disse links er også at finde under vores Links sektion – og nye vil sandsynligvis blive tilføjet over tid (også til dette blog indlæg).

Nøgleord: , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.