Oversigt over maritime forkortelser


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/uniboat.dk/public_html/wp-content/plugins/wpdatatables/lib/greenlion/php-sql-parser/src/PHPSQLParser/processors/SQLProcessor.php on line 156

Der findes rigtig mange maritime forkortelser, som det kan være nyttigt at kende (nogle selvfølgelig vigtigere en andre). Vi har her samlet en del af dem så du kan søge rundt i dem – listen vil selvfølgelig blive opdateret lige så snart vi støder på nogle forkortelser som vi synes bør stå her. Kender du nogle bredt anerkendte forkortelser tilhørende den maritime verden, der ikke er på listen allerede så tøv endelig ikke med at sende os en mail, så vi kan få listen så komplet som mulig (info@uniboat.dk).

Har en forkortelse flere betydningen vil den optræde flere gange så en søgning på for eksempel “V” vil give resultaterne “Volt” og “Vest”. Ligesom både den danske og den engelske (international) forkortelse er vist (hvis den findes/kendes). Vi har også tilføjet links til andre internet sider, der beskriver begrebet/ordet yderligere, hvis vi kender til sådanne.

Lukket for kommentarer.