Ud at se på RIB, i hvert tilfælde næsten…

Ja så er tiden hvor vi tager ud for at se på båd begyndt igen og det er selvfølgelig stadig en RIB vi interesserer os for. Det forløber normalt stille og roligt og lige efter planen. Men sådan skal det åbenbart ikke altid være, i hvert tilfælde ikke hvis man forsøger at handle med Frank fra Svendborg.

Først lige lidt baggrundshistorie: den 10. marts reagerer vi på en annonce angående en RIB sat på Gul og Gratis af frank42 og stiller i den forbindelse nogle relevante spørgsmål desangående. Efter nogen skriven frem og tilbage aftaler vi at vi skal komme fra Aarhus til Svendborg for at se båden.

Dagen oprinder, hvor vi skal til Fyn for at se på båd og vi tager af sted tre mand – da vi når Vejle eller deromkring får vi en SMS fra Frank, hvor der står at han er taget til Tyskland så aftalen i dag ikke kan holdes. Det må vi jo nok erkende virker noget underligt på os, så vi forsøger ad forskellige veje at få fat i ham for at høre nærmere, hvilket da også lykkedes til sidst – forklaringen er at båden står i en lade og er sneet inde og at han havde forsøgt at ringe til os en gang dagen før, nå ja sådan kan det jo gå og vi finder noget andet at bruge dagen på når den nu ikke skulle bruges på bådkiggeri i det fynske (man kan jo overveje om ikke beskeden kunne være sendt noget tidligere, men fred nu være med det).

Efter den noget mislykkede tur til Svendborg, aftaler vi med Frank at han blot kan vælge et tidspunkt i påsken, hvor han gerne vil have os på besøg, da vi alle havde fri hele ugen. Via SMS aftaler vi den 26. marts, at vi skal kigge forbi fredag – og klokkeslættet skal aftales nærmere når vi lige finder ud af hvordan dagen ser ud, vi når dog frem til samme tidspunkt som sidst vi forsøgte at se på båden. En aftale der bekræftes af Frank, vi skal blot ringe til ham en time før vi er der så kan han nå at få gjort båden klar og få den flyttet ud.

Endnu en gang oprinder dagen og vi drager på tur for at se på båd, da vi nærmer os Fredericia og GPS’en siger 60 minutter til destinationen bliver der som aftalt ringet til Frank. Da vi får fat i ham er det med det noget overraskende svar at han solgte båden dagen før, ikke ligefrem den fedeste besked at få halvvejs til Svendborg kan man da roligt sige.

Der er jo ikke meget vi kan gøre ved situationen så vi vender bilen og kører hjem igen – dybt overraskede og uden at have set en eneste RIB!

Vel hjemkommet kan se at vi har fået en besked fra Frank42 på Gul og Gratis, der er skrevet lige efter vi havde snakket med ham og den lyder noget i retning af: “Da jeg ikke har hørt noget til jer omkring at se båden har vi ikke en aftale i dag”

 

Ja ja vi er glade for at spilde mindst 12 mandetimer og 400 km til en 3-4 kroner per kilometer – men måske nok glade for at vi ikke købte båden…

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.