Færdiggørelse af monteringen af Garmin i300

Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden vi fik monteret den nye VHF-radio fra Garmin. Men der var ikke rigtig plads til at montere den eksterne højtaler til radio i konsollen så der var kun lyd fra selve mikrofonen, hvilket vil sige at det ikke rigtigt var muligt at høre hvad der blev sagt når farten var tilpas høj. Men nú er installationen så endelig blevet helt færdigt – inkl. en specialudvidelse af konsollen. Så her kommer lidt billeder fra monteringen af Garmin i300.

For at montere den medfølgende højtaler til vores nye VHF-radio var det nødvendigt at udvide vores konsol lidt – så der måtte lige laves lidt design arbejde der så kunne fremstilles med en 3D-printer.

konsoludv-3d

For at få konsollen til at se lidt pænere ud, samt øge holdbarheden en del, i forhold til det 3D-printeren kan klare har den her fået en omgang top-/gelcoat (eller flere) og så kommer så til at se således ud:

konsol_painted

Det færdige resultat

Sådan ser det endelige resultat ud når det er monteret med højtaler og krængningsmåler (krængningsmåleren er mest monteret for at bruge pladsen på et eller andet, indtil der kommer et “rigtigt” instrument til at sidde der :) ) – faktisk ganske vellykket synes vi i hvert tilfælde selv :)

konsol_mounted

Nøgleord: , , , .Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.